SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"Akárhol is vagy, légy ott teljesen."
A Most Hatalma

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Eternale Wellness Szépségrendszer

A fiatalság megtartásának lehetősége mostanáig, a felszín alatt nyugodott. Mai Világunkra jellemző, a mérgezett környezet, mérgekkel teli ételek, gyógyszerek és gondterhelt, stresszes emberek. Eljött az idő, hogy hárítsuk el az akadályokat és hozzuk egyensúlyba dolgainkat. Lehangoló a fiatalság test-lélek-szellem állapota, mely korai öregedéshez vezet. Azonban eljött a megoldás.

Az Eternale System, tapasztalt kutatók, évtizedeken alapuló munkájának eredménye, a bio-életerő technológia elvén működik. Nagy sebességű, digitális érzékelő interfészen és kifinomult hullámalak generátoron keresztül, (biorezgésekkel) harmonizálja, serkenti a testet.

A belső és külső szépséget egyaránt egyensúlyba hozza.

Az Eternale biofeedbackot használ, mellyel a legapróbb izmokat is újra tanítja a finom működésre, feloldva ezzel a feszültségeket, melyek a megkeményedés, rugalmatlanság és az öregedés okozói.

Rendszeres használatának eredményeként biztosan várható: egészséges bőr, kiegyensúlyozott hormonok, haj, kollagén, elasztin, vitaminok, ásványok, aminosavak, egészséges sejtek és a DNS és a lélek harmóniája. Megfelelő táplálkozással az eredmény erősíthető, és az energia is jobban növelhető.

Ismeretet ad, a bőr és az izmok állapotáról, a feszültség mértékéről. Aztán ezeket feszültségeket képes megfelelően csökkenteni, és a testet edzeni, ami által az izmok megtanulják az új mintákat, melyek irányadóak a tréning további alkalmazásánál. Jelentős eredmény érhető el, akár 6 hónapon belül.

Biofeedback feszültség-csökkentésen felül a szellemi ellazulás gyakorlatok, a relaxáció is elérhető mindegyik biofeedback programon keresztül. Ez segít, pozitívan formálni a szellemi hitet, önbizalmat teremt, megerősít, mellyel elérhető a belső szépség kisugárzása.

Egyedi, zenével van ellátva, ami támogatja az ellazulást, saját speciális rezgésmintán keresztül.

Teljes relaxált állapotot biztosít, miközben a tetszés szerint választott,
25-55 perces programokban harmonizálja az ellazult testet.


Ajánlott mindazoknak, akik fiatalságukért, testi-lelki szépségükért, a szellemi harmóniáért tenni akarnak, egy zseniális korszerű eszközzel. Ajánlott minden Wellness Centrumba.

forgalmazója:
The Quantum Alliance
érdeklődni: 06 20 9197992