SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"Túllépni a múlton, értékelni a mát, átalakítani a jövôt..."

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Magamról

A természetes gyógymódok, fák, virágok, házi fortélyok, és a gyógynövényekkel való kezelés hagyománya igen erős volt családomban. Mindig is elbűvölt, a természet és a növények csodálatos világa. Nem véletlen talán, hogy egész életemben kerestem azokat a gyengéd, Isten-adta módszereket, melyekkel az egészség, illetve az öngyógyító képesség fokozása révén a testi-lelki harmónia minél tovább megőrizhető, illetve kiegyensúlyozható.

Közel 25 éve ismertem meg különböző természetgyógyász tudományokat, igen tisztelt tanítóm, Oláh Andor által. Kezdetben a mozgás és manuálterápia, majd legfőképpen a fitoterápia területe, alkalmazhatósága foglalkoztatott. Hiszem, hogy az egészséges életmód alapjai: a rendszeres méregtelenítés, tisztítókúra, megfelelő táplálkozás, elegendő mozgás, pihenés, tiszta víz, tiszta levegő, de legfőképpen a jókedv, vidámság, szeretetteli pozitív életfelfogás, testi-lelki harmónia…

Látható az Isten 

Fűben, virágban, dalban, fában,
születésben és elmúlásban,
mosolyban, könnyben, porban,
kincsben, ahol sötét van,
ahol fény ég,
nincs oly magasság,
nincs oly mélység,
amiben benne nincsen.

Arasznyi életünk alatt
nincs egy csalóka pillanat,
mikor ne lenne látható az Isten.
De jaj annak, ki meglátásra vak,
szeme elé a fény korlátja nőtt.
Az csak olyankor látja Őt,
mikor leszállni fél az álom:
Ítéletes, Zivataros,
villám-világos éjszakákon.
                            Wass Albert

Újjászületés: - PP.letölthető

Fantasztikus utazás: - PP.letölthető

Rohanó világunkban a természetes alapú táplálékkiegészítők alkalmazását mindenki számára fontosnak tartom és több, mint 20 éve szívvel lélekkel ajánlom is, a számomra leghitelesebb cég által, mely támogatásával elsőként szerveztünk 1993-tól az egész országot átfogó orvoskonferenciákat, melyek igen sikeresek és eredményesek voltak. Sok szakember itt ismerhette meg a vitaminok jelentőségét, fontosságát..

18 éve találkoztam először a biorezgéseken alapuló prevenciós technikával, a biorezonanciával. Ennek a módszernek legfejlettebb eszközeit az Univerzális Quantum Biofeedback (Scio, Indigo)-t megismerve, nagy lehetőségeket látok megnyílni, szakemberek számára a prevenció illetve egészségmegőrzés terén.

Ezért a megfelelő alkalmazásról és hozzá tartozó szemlélet ismertetéséről, valamint étel-kiegészítőkről, és egyéb más hasznos dologról összegyűjtött több éves tapasztalatomat, évek óta átadom másoknak is.

Ma már jól képzett munkatársakkal, rendszeres oktatással, kidolgozott tananyagokkal továbbítjuk a megszerzett tudást és szilárd meggyőződésünket: 
                -Aki tenni akar, mindenre talál megoldást. 
                       -Aki nem akar tenni, mindenre talál kifogást
.