SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"Azért születtünk a földre, hogy újra meg újra megértsük: feladatunk van - és ez nem más, mint a szeretet."
Tatiosz

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Spirituális harmónia

Ébredés:
Kedvezőbb lenne életünk, ha részt vennénk, a spirituális ébredés folyamatában! Erre az útra csak akkor léphetünk, ha tudatában vagyunk annak, hogy még alszunk…
Sokan keressük a boldogság, és egyensúly lehetőségét, kutatjuk a belső béke valódi forrását. A mindennapok tudatos megélésének megtanulása soha véget nem érő, egész életen át tartó folyamat.

Spirituális ébredés, ha elindulunk az önmegvalósítás, a kiteljesedés felé. Tisztán és őszintén nézünk szembe a múlttal, tetteinkkel. Megbocsájtunk magunknak, másoknak. “Megbocsájtás a legnagyobb Földi erény”

Megvilágosodunk, ha megismerjük a Világot működtető egyszerű törvényeket, összefüggéseket és felismerjük a valóságot, életünk értelmét. Kik vagyunk? Miért születtünk? Miért “ezt” az életet kellett élnünk? Amikor már megértjük, hogy a szenvedés, sérelem, küzdelem, gyötrelem és minden egyéb testi lelki fájdalom, a felemelkedésünket szolgálja, lelkünk a megbékélés állapotába, egyensúlyba kerül.
Ez a Spirituális harmónia, a Bölcsesség és Tudás kapuja.

Gyógyítók:
Vannak, akik úgy döntenek, hogy gyógyítók lesznek.
Gyógyítóként, az embert összességében kell elfogadni, segíteni és minden szinten tevékenyen részt venni gyógyulásában. A gyógyítás ezen formája testi- lelki és spirituális. A gyógyítók mindig, mindenhol ott vannak, hogy másoknak segítségére legyenek. Igazán Gyógyítani csak teljes ráhangolódással önzetlenül, tisztelettel és alázattal lehet.

Tanítók:
Vannak, akik egyesítik a tanító, teremtő és gyógyító tevékenységét, mások olyan területen teszik dolgukat, mely a saját jellemzőjükhöz különösképpen illik. Mindenki eljut a saját tanítójához, és mindenkihez eljutnak a saját tanítványok.

Quantum segítők, tanácsadók:
Ezt, a gyakorlóknak fontos felismerniük, mert azért vagyunk, hogy más embereknek segítsünk. Nem az a feladat, hogy gyógyítsunk, hanem hogy megmutassuk, megtanítsuk, hogyan kell kapcsolatba kerülni a saját gyógyító forrással.
Az emberek önmagukat gyógyítják meg, ha kiküszöbölik stresszeiket, és békében élnek azzal, ami van. Ahol sok a szenvedés és gyötrelem, ott ellenállás van jelen. Ha megszüntetjük az ellenállást, feloldódik az energiaáramlásban keletkezett blokk, mely a betegségek legfőbb okozója..
Az elfogadás képessége átalakít és meggyógyít.
Amint abbamarad az ellenállás, sokkal eredményesebben jön létre bármi pozitív változás.

Legyünk nyitottak, fejlesszük tudásunkat.
Az Utókor számára Ős időktől fennmarad a megszerzett Tudás és tapasztalat. Az Univerzum polcán, minden, mindenkinek megtalálható, kellő ráhangolódással, bárki számára elérhető.
A teljesség bennünk van. Ha jó földbe ültetünk, erdőt teremthetünk.”
Ne feledjük az Univerzum azon törvényét, hogy amire összpontosítunk azt magunkhoz vonzzuk.

Válasszuk a fényt..