SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"Egyensúlyban élni, ez a legtöbb, amit magunkkal és a Földdel tehetünk."
Deepak Chopra

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Narancsbőr ellen

A természetgyógyászat nem múló divat, hanem szükségszerű fejlődés.

Egyre jobban érvényesülő, öngyógyító és megelőző módszer, amely magába olvasztja a modern orvostudomány legjobb eredményeit. Minden embernek egyre tudatosabban kell élnie. Meg kell ismerni és alkalmazni, a természet gyógyító módszereit.

A természet energiáival történő gyógykezelés, az orvoslás kezdete óta fennáll.
A holisztikus szemlélet lényege: egységben az ember. Nem választhatjuk szét az embert, problémás, kezelendő „alkatrészekre” és rendben levőkre.

Bőrünk a legnagyobb szervünk, mely kapcsolatban áll egész szervezetünk működésével. Felnőtt ember testének hatodát alkotja. Átlagos mennyisége a bőr alatti zsírszövettel együtt: 12-16 kg, felszíne 1,5 -2 m. Minden, ami a bőrünkön keresztül bejut szervezetünkbe, hatást gyakorol egészségünkre. (az leszel, amit eszel)
Korunkban egyre több hangsúlyt kap a narancsbőr, vagy cellulit.
Egyre több fiatal szenved, testének ettől a nem előnyös elváltozásától, ami egyértelműen az életmódnak, a táplálkozásnak köszönhető.
Sajnos nemcsak külcsíni problémáról beszélünk!
Cellulitról a kozmetikusok azt gondolták, hogy a bőr alatti laza kötőszövet gyulladásáról van szó, s elegendő a bőr felszínének kezelése. Ma már tudjuk, hogy a bőr feszességének csökkenése miatt nyirokpangás alakul ki, emiatt a zsírsejtekben lerakódik a salakanyag. A salakanyagtól felfúvódott sejtek a cellulitos sejtek. Megváltozik a vér és nyirokkeringés is, a hajszálerek fala fokozottan áteresztővé válik, ezért több folyadék jut ki a sejt közti térbe. Mivel az elszállítás lelassul, a szövetek ödémássá válnak.

A cellulit létrejöttének fő oka: az érrendszer funkcionális zavara.A kezelés nem egyszerű: az erek tónusát kell helyreállítani. Elsősorban nem esztétikai okból kell a narancsbőrt kezelni. A cellulitos testrészeken nyirokpangást, később értágulatot, érkárosodást okozhat a nyirokáramlás zavara.  

A narancsbőr a nyirokkeringési zavar tünete!
Ami bőrünkön keresztül bejut szervezetünkbe, hatással van egészségünkre!
A nyirokrendszer 6-8 évig „küzd” egy mesterségesen előállított készítmény kipucolásával. 

A természet bőségesen megajándékozott bennünket mindennel, ami szépségünk, egészségünk megőrzéséhez szükséges. Nagyon fontos, felelősen tenni egymásért és saját magunkért. A napi túlélésért folytatott harcban az emberek vágynak vissza a természethez, a természetes dolgokhoz. Akik az utat megtalálták többnyire nem térnek le róla.

A tőzegek kialakulása hosszú évtizedek alatt jött létre megszámlálhatatlan gyógynövény bomlástermékeként. A kezelések alapja: méregtelenítés, salaktalanítás. Szennyezett területre, ásványi anyagokat értelmetlen „bepakolni”.

A tőzegben levő oldott anyagok oly minőségben vannak jelen, melyek képesek salaktalanításra, méregtelenítésre és azonnali beépülésre.
Kedvező hatásainak felsorolása lehetetlen, de néhány a legfontosabbak közül:
 -előnyös az egyéb érrendszertisztító és érfalerősítőkkel alkalmazva,
 -nyirokkeringési panaszok enyhítésére,
 -gyorsítja az anyagcsere folyamatot,
 -bőrregerenáló, sejtmegújító hatásfokozó,
 -salaktalanítás, zsírszövetek fellazítása, kiürítése,
 -fehérjemegkötő képesség,
 -csökkenti a lokális ödémát,
 -jelentős kéntartalma szervezet előnyösen befolyásolja,
 -összetevői a bőrbe szívódva serkentik a collaggén és elasztin termelést
Ezekkel a tulajdonságokkal csak a természetes peloidokat tartalmazó tőzegiszap rendelkezik.
Ezt a csodálatos anyagot nekünk adta a Teremtő!

(Tőzegiszap-pakolás) helyi alkalmazásával,  valamint életmódváltással, megdöbbentő eredmény érhető el. Jogosan merülhet fel a kérdés: ha ilyen ajándékot kaptunk az őstermészettől, miért fordulunk inkább a mesterségesen előállított anyagokhoz, melyek nem csak  szervezetünket, de a környezetünket is szennyezik?

Földünk egységének megőrzése legalább olyan fontos, mint saját testünk épsége.
Ne feledjük, a természetes alapú készítmények használatával hozzájárulunk, hogy utódaink is élvezhessék a Föld ajándékait!
Javasolt kiegészítő kellék: CRx krém.

30% kedvezménnyel megvásárolható regisztráció után:  www.calivita.hu/registration/0361800014