SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"Nem választhatod meg, hogy halj meg és mikor, csak abban dönthetsz, hogyan fogsz élni most."
Joan Baez

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

INDIGO új generációs, igen hatékony eszköz!

Az eddig ismert készülékektől gyorsabb és hatásosabb.

Mindannyiunkban lakik egy mély bölcsesség, mely az előző megtapasztalásokból keletkezik. Az elme ezeket felismeri a tudatalattinkban és felhasználja, hogy fenntartsa az optimális testi-lelki egyensúlyt.

Sok misztikus hit szerint a velünk született intelligencia helye a harmadik szem (a jóga filozófiája által nevezett Ajna), amely az ősi írások szerint  indigókék színnel van kapcsolatban. A modern tudomány beazonosította, hogy a mesteri intelligencia összefüggésben áll az agyalapi mirigy, tobozmirigy és a hypothalmus működésével, ezek mögött helyezkedik el a misztikus “harmadik szem” központja.

Az Indigo megismerése a Bioenergetika területén szerzett hosszú évek kutatómunkáinak eredményeként jött létre. A hasonló tudományos elméleteknek, a technológiai fejlődésének és az olyan eszközök használatának, mint az ultrahang, MRI, CT-, EEG, EKG, EMG, GSR, TVEP köszönhetően elértük azt, hogy a test elektromos jeleinek kibocsátása olyan adatokat szolgáltat, melyek által a páciens egészségi állapotát meg lehet határozni.

Az Indigó azonban kímélő, kevésbé megterhelő a szervezetre. Ez a legpontosabb és legkifinomultabb technológia a maga nemében, ami a stressz reakciók azonosítására több, mint 10.000 “trivector voltametric algoritmikus” jelet tárol az adatbázisában, mint például a táplálkozási értékek, érzelmi állapot, allergének, toxinok és így tovább…

A kifinomult “wave-form” hullám-generátor helyreállítja a testi-lelki harmóniát, kezeli a rendellenes stressz reakciókat, megteremti az egyensúlyt, mellyel segíti a kliens egészséges állapotának egységét.

Az Indigo segítségével, az eszköz kezelője könnyen felismeri a stressz profilját, így hatékonyan megtaníthatja a klienst annak csökkentésére, a vitalitás  és egyensúly helyreállítására és fenntartására.

Az Indigo a harmónia megteremtésével felerősíti, a belső hang érzékelését, a tudatalatti ént, és azt a bölcsességet ami mutatja, hol szükséges az életmód változás és a különleges stresszreakciók javítása. Bár az emberi test nem egy kezelési útmutató által működik, azonban az Indigo mégis létre tudja hozni a szükséges önálló ellenőrzést, a vitalitás megőrzésére irányuló utat..