SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
A. de Saint-Exupéry

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Új BioHarmonex készülékkel harmonizálja életét !

Új BioHarmonex : könnyen kezelhető, magunkkal vihető, saját kis Biorezonanciás eszköz!

A BH-3készülék, a legújabb fejlesztés eredménye, melynek használata mindenki számára megtanulható.

A sejtekben az információ, különböző formákat –/elektromágneses, mechanikai/ – ölthet, melyek egymásba kölcsönösen átalakulhatnak.

A biorezonancia elektromágneses térrel végzett visszacsatoláson (biofeedback) alapuló eljárás, amelyben a szervezetnek vagy valamelyik szervnek, saját elektromágneses jelei kerülnek felhasználásra.
A szervezet anyagcsere-folyamatainak és adaptációs tevékenységének időzítését belső és külső ritmizálók végzik. A sejtekben levő DNS spirálmolekulája tárolja az ún. biofotonokat, melyek kibocsátásával a sejtplazmát, illetve a szomszédos sejteket utasításokkal látja el, így szabályozva azok életműködését. Ezt a folyamatot számos tényező befolyásolhatja.
*Külső befolyásoló tényező lehet például a napszakok váltakozása, vagy a környezet gravitációs, mágneses, illetve elektromágneses változásai.
*Belső tényező lehet például, maga az öregedés.
Az állandó változások, illetve a káros külső és belső tényezők (környezeti ártalmak, táplálkozási és életviteli hibák, valamint a korral járó elhasználódás), negatív hatással vannak a test energiatermelésére. Ez a folyamat már a húszas éveinkben elkezdődik, 40 éves korra pedig az energiánk kb. 80 százalékra esik vissza.
A csökkenő energia eredményeként egyre inkább felborul a biológiai egyensúly, aminek fenntartása a szervezetnek egyre több munkába kerül. Szervezetünk önszabályozásának erőtartalékaink szabnak határt, mely a korunk előrehaladtával, élettanilag is egyre kisebb lesz. Ha ez a „fizikai teljesítőképesség“ csökken, és a meggyengült szervezet a saját erejéből már nem tudja kielégítően fedezni az energiaszükségletét, az számos folyamatot hátrányosan befolyásolhat. Például, a betegségek kockázata is növekedhet.
A biorezonancia célja a sejt-sejt, illetve szerv-szerv közötti kommunikáció, ezáltal az anyagcsere-folyamatok optimalizálása. A biorezonanciás kezelés az életfolyamatok pozitív befolyásolásával előnyös hatással lehet a test energiaellátására, ami által az egész szervezetet harmonizálja, felfrissíti.
A Bioharmonex egy alacsony frekvenciájú, gyenge térerejű, pulzáló mágneses erőtér előállítására képes, otthoni felhasználásra kifejlesztett biorezonanciás készülék, mely kedvezősen befolyásolja a sejtek, szövetek biokommunikációját.
A BioHarmonex BH3 új generációs készülék, amellett, hogy a jól megszokott kiváló minőséget képviseli, számos újítással lett gazdagabb. Még inkább felhasználóbarát, küllemében is korszerűbb, bárki számára könnyen jól alkalmazható.

Az Új generációs BioHarmonex készüléken, a már jól ismert 20 program, további 5 új programmal lett kiegészítve:

1/ Női ciklus/menses
Egyes spirituális nézetek szerint nyilvánvaló kapcsolat van a holdfázisok és a nők 28 napos ciklusa között, mely alapvetően meghatározza a „női mibenlétet“. Ez a program rezgéseivel erre a női ciklusra lett „hangolva”. Kiegészítő programként ajánlhatók a Hormon, a Bőr, a Méregtelenítő és a Bioritmus programok is.

2/ Prosztata
Kifejezetten férfiak számára kidolgozott program, amely különösen ajánlható középkorú, valamint idősebb uraknak. Jól kombinálható a Vese, a Bioritmus és Örökifjú programokkal.

3/ Antifront
Vannak olyan emberek, akik a frontok változásaira érzékenyebben reagálnak. A legtöbben valószínűleg könnyen úrrá tudnak lenni az ilyen típusú változásokon, de modern világunkban ezek az ősi, ösztönszerű viselkedések egyre inkább háttérbe szorulnak.
A program jól kombinálható a Fájdalom, a Keringés és a Bioritmus programokkal.

4/ Mentális feltöltődés
Ez a program azoknak ajánlható, akik gyakran, hosszú ideig és/vagy fokozott stressz hatásoknak vannak kitéve, valamint olyan helyzetekben, amikor nagy, mentális felkészültség van, (pl. vizsgaidőszak). Különösen ajánlott az Idegek, Lazítás, Keringés és Bioritmus programokkal együtt alkalmazva.

5/ Nyirokrendszer
A nyirokrendszer immunrendszerünk fontos részét képezi. Sejtjei mindenütt jelen vannak a szervezetben, ahol lehetőség van idegen anyagokkal való találkozásra. A program rezgései a nyirokrendszert célozzák meg. Kiegészítésképp ajánlható az Immun, a Keringés és a Méregtelenítő programok futtatása is.

További jellemzők:
- három fokozatú, állítható erősségű programok,
- hordozható, kézre eső kezelőgombok, kis méret:
* modern forma, színes LCD kijelző,
*20 nyelvű menürendszer,
*felhasználók által könnyen cserélhető, AAA akkumlátorok.
A hordozható készülék, szabadon használható bárhol, munkahelyen, vagy utazás közben is.

Mindenki számára hasznos, könnyen alkalmazható, személyre szóló segítség.
A legnagyobb kedvezménnyel megrendelhető: 20 9197992 telefonon