SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"A szeretet bölcsôje a megbecsülés"
Marcus Editusz

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Savasodás ellen mit tehetünk?

Lúgosítás tiszta vízzel: - PP.letölthető anyag 
 
megrendelhető a legnagyobb kedvezménnyel: 20 9197992

A savasodás nagyon gyakori hazánkban, különösen a nyugati étrend miatt. Főleg savtermelő finomított ételeket eszünk, mint a fehér cukor, liszt, szénhidrátok, gabonák, kenyér, tészták, zsiradékok, hús, hal, szárnyasok, tojás és a legtöbb magas fehérje tartalmú étel, valamint italok, mint pl. a kávé, üdítők, stb. Túl sok gyógyszert szedünk, és mesterséges édesítőszert használunk, melyek szintén savképzők.

A legjobb, amit tehetünk szervezetünk védelmében, hogy változtatunk táplálkozási és életmódbeli szokásainkon. A stressz és a kevés, vagy túlzott fizikai aktivitás is savasodáshoz vezet. Kutatások bizonyítják, hogy a rossz minőségű és az anyagcsere során átalakított táplálék után, hátra marad bizonyos kémiai és fém üledék, mely nem ég el, és a testnedveinkkel egyesülve savas vagy lúgos elektromos feszültségű pH-hoz vezet.
Bizonyos ételek természetes savtermelők, mások azonban lúgtermelők. Jegyezzük meg, szinte minden állati termék, a hús is savkeltő hatású.
A következő fontos szempont, a savas érzelmek. A negatív érzelmek nagyon toxikus hatásúak, és képesek savas állapotot előidézni a testben.
Legfőképpen négy dolog eredményeképpen válik kiegyensúlyozatlanná pH.

 • Bejuttatott savak:
  Túl sok, savasító étel fogyasztása salakot termel, ezek oly mértékben túlterhelik a szervezetet, hogy képtelen semlegesíteni azokat.

 • Savtermelés:
  A kórokozók és mikro-alkatúak savasító mérgeket termelnek. Ahogy a szervezet egyre savasabb lesz, káros baktériumok, élesztőgombák és más mikroszkopikus lények elszaporodnak a testben. Mivel ezek az organizmusok élnek, esznek, toxinokat eredményeznek. Ezek a toxinok nagyon savasító hatásúak.

 • A savak helytelen kiiktatása:
  Nem minden sav egyforma. Van, ami enyhe, másik erős. Pl. a citromsavat sokkal könnyebb semlegesíteni, mint pl. a húgysavat. A szervezet számos hálózatát használja, a savakkal szemben. A légzést, az ásványi anyag készletét, a zsírokat. Ha azonban túlterheljük, savtöbblet keletkezik.

 • Mérgező hatású érzelmek:
  Az értéktelenség, kétség, félelem, szégyen, bűntudat, mely az immunrendszert leginkább elnyomó negatív érzelmek. Ezek az állapotok képesek savasságot létrehozni a szervezetben.

  Ha elég tudatosak vagyunk, akkor a test és lélek nem különül el egymástól, jó kapcsolatban vannak és az egyensúly fennmarad.