SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"A bölcs, tudja, hogy a tétlenségtôl berozsdásodunk. az igazi élet a szeretet, a nevetés és a munka."
Elbert Hubbard

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Biorezonancia ismertető orvosoknak, gyógyítóknak

  „Az elektromágneses energia az, az alapvető energia, amelytől az egész szervezet működése függ.” W. Heisenberg Nobel-díjas fizikus

Jövőkutatók szerint az egészségipar negyedszázadát éljük. Mire alapozzák e feltevést? Főképp a számítógépek előretörésével egyrészt a diagnosztikus lehetőségek előtt nyíltak óriási távlatok, s a bioelektronika megjelenésével még újabb terápiás eszközök kifejlesztése várható. Ezzel párhuzamosan a „laikus” betegek kíváncsisága – egyúttal tájékozottsága – egyre nő az interneten található, szinte azonnal megjelenő tudományos ismeretek közlésével együtt. Már nem „fehér varázsló” az orvos tovább, s a holisztikus szemlélet ismerői, a szelídebb módszerek alkalmazói, a táplálkozással, a természetes és a mesterséges környezet hatásaival foglalkozó szakemberek meghatározó szerepet töltenek be a jövő orvoslásában.

Ahogy Thomas Alva Edison mondta: “A jövő orvosa nem gyógyszerhez folyamodik, hanem felkelti páciense érdeklődését az emberi test gondozása, a táplálkozás, a betegségek okai és azok megelőzése iránt.”

Eljött az idő, amikor felismertük, nem fejthetők meg a betegségek puszta ok-okozati összefüggésekkel, hiszen számtalan faktor befolyásolja az életfolyamatokat. A fizika és matematika fejlődése, visszatarthatatlanul húzza magával kémiai és biológiai ismereteink újra értelmezését, új tudományok megjelenését. Legtöbbjük, mint a bioelektronika, a bioinformatika, a kibernetika vagy éppen a kvantumbiológia nem új keletű fogalom, hiszen a múlt század közepétől egyre inkább beépül a vizsgálatokba és a gyógyításba, így ideje túllépnünk, de legalább is továbbtekintenünk a hagyományos biokémián, élettanon vagy a ma még csúcsnak tekintett molekuláris biológián, genetikán.

A biofizika új perspektívái mind a diagnosztikában, mind a kezelésekben ma még beláthatatlanok, de ehhez paradigmaváltás, szemléletváltozás kell. A jövőt formáló technológiák közül ezeken az oldalakon a biorezonanciával, a jövő orvoslásának egyik eszközével kívánom megismertetni az orvosokat és más egészségügyi, természetgyógyász szakembereket. Ez az a technika, ami összeköthetné a különböző iskolákon felnőtt gyógyítókat, s adhatna magyarázatot sikereikre, kudarcaikra egyaránt.

A számos biorezonanciás készülékek közül, kiemelném dr. William C. Nelson SCIO készülékét, amely igen figyelemre méltó ezen a területen. Ez egy modern, váltott potenciális biorezonancia rendszer, amely a kvantumfizika, a nemlineáris matematika és a legfejlettebb számítógép technika alapjaira épül. Hasonlóan működik, mint egy vírus- scan a számítógépen: Felfedezi a test gyenge pontjait, annak biológiai reaktivitása és rezonanciája alapján. A teszt során a szövetek, szervek, anyagcseretermékek, toxinok, allergén anyagok ezreit méri, és vizsgálja, hogy a test milyen mértékben reagál ezekre. Kimutatja a szervezet biológiai reaktivitását és rezgésállapotát, megmutatja, milyen gyengeségek, funkciózavarok, hiányosságok vannak. Megfelelő információt ad a test energetikai állapotáról és arról, milyen irányban fókuszálja energiáit.

Programjaiban a test rezonanciájának frekvenciaspektrumát megmérve visszasugározza azt, hogy semlegesítse a káros hullámmintázatokat. Bizonyos esetekben megváltoztatja vagy visszafordítja a frekvenciát, hogy erősítse vagy gyengítse a test saját rezgéseit. Az endogén, belső eredetű jelekkel működő biorezonancia kezelés a ma ismert legindividuálisabb terápiás módszer, mert a vizsgált személy saját jeleivel dolgozik, a terápia alatt is folyamatosan figyelembe veszi a szervezet reakcióit, vagyis a páciens aktuális állapotával foglalkozik, és ezért praktikusan mentes a mellékhatásoktól.

Először 10 éve találkoztam a biorezonanciával, és azonnal megfogott újszerűsége. Úgy éreztem, ha nem foglalkozom vele magam is, a jövő orvoslásából maradok ki. Minden orvos kollégát, természetgyógyászt arra bíztatok, legyenek nyitottak, ismerkedjen meg ezzel a nagyszerű technikával, hogy pácienseiknek az átlagostól többet segíthessenek, az állapotuk tisztázására, egészségük megőrzése, visszaadása érdekében.
Dr. Kohán József orvos