SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"Csak a tudatlan ember haragszik, a bölcs megértô."
indiai bölcsesség

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Biorezonancia és Kristályok

A kristályokat idők kezdetétől tiszteli az ember. Minden ősi, civilizáció, használta gyógyításra, ismerték hatékonyságát.
A természetes gyógymódok egyik legősibb ága, a kristálygyógyászat, világszerte számos természetgyógyász, eredményesen alkalmazza.

A kristályok Földünk legősibb természetes anyagai! Szerkezetük, belső felépítésük, a természet egyik legrendezettebb, legharmonikusabb alkotása.

Bioinformációs szinten több millió év „bölcsességét” őrzik.
Napjainkban már az orvostudomány is elismeri, hatékonyságukat. Eredményesen használhatók biorezonanciás műszerek segítségével is!

Rohanó, stresszes világunkban megteremteni és megőrizni a testi-lelki harmóniát, jelentős időt és energiát igénylő feladat. Legtöbb betegség hátterében, kibillent, feszült lelki állapot található. A problémák gyökeres megoldásához, fontos a teljes ember, (test lélek szellem), állapotának javítása, harmonizálása! Az egészség kincs, melyért sokat kell tennünk.
Fontos:
-a stressz feloldása,
-negatív érzelmi élmények (kritika, csalódás, bánat,) gyors feldolgozása.
-építő jellegű, pozitív lelki beállítottság megteremtése.

A kristályok csodálatos, hatékony energiája és rezgése, sok segítséget nyújt a testi-lelki állapotunk védelmében!

Biorezonanciával, személyre szabottan lehet hasznosítani a szükséges pozitív bioinformációkat. A kristályok alkalmazásával még intenzívebb szabályozó és kiegyensúlyozó hatás fejthető, a megváltozott rezgésekre.

Néhány kedvenc a bőséges választékból:

Moldavit, egy csodás kő a tudatos átalakulásért:
Ez a fantasztikus szépségű, átlátszó zöld kő nem a földről származik. A moldavit, kis meteorit, egy másik világ hírnöke. Közvetíti, hogy szellemi erőinkkel minél több pozitív dolgot tudjunk elérni. Rávilágít arra, hogy miért választottuk ezt az inkarnációt, ezáltal összekapcsol spirituális céljainkkal. Segíti a tisztánlátást. A moldavit tudatára ébreszt bennünket, hogy a Föld csak egy kis pont a Világmindenségben. Az egyik legfontosabb intuíciókő.

Gyöngy, drágakő a lelki átalakulásért.
A lelki átalakulás drágaköve. Saját fejlődésünket elősegíti. Megmutatja, hogy növekszünk, és gyarapodunk tudásban, és belső értékekben. Rávezeti tulajdonosát, hogy milyen is valójában. Segít az önértékelésben. A nőiesség igazi szimbóluma.

 Kristály a tiszta értelemért.
A hegyi kristály a tökéletesség, a tisztaság és a szeretet jelképe. Minden ember lelki társa. A hegyi kristály megmutatja, hogyan legyünk alázatosak. A hegyi kristály egy gyógyító kristály, amely jó gondolatokat és szelíd erőt sugároz. Hatásos a teljes testre és harmonikusan oldja fel valamennyi terület blokádjait

Használjunk ki a csodákat, mellyel a Teremtő megajándékozott! A természetes anyagok rezgései, (vizek, növények, ásványok,) pozitív energiákkal töltik fel testünket.
Biorezonanciával a rezgések átvihetők, így sejtjeinket stimulálni tudjuk.

Az egészség fenntartásához, pozitív biorezgés nélkülözhetetlen.