SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"A dolgok szépsége a szeretetben rejlik"
Anatole France

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Az energiagyógyászat elsődleges gyakorlói..

INDIGÓ alapelvek:

Az energiagyógyászat elveinek használatával képesek vagyunk új erőt adni egy megfáradt testnek, frissességet a fáradt elmének és új lendületet az életünknek és szellemünknek.
Képessé válunk arra, hogy hatékonyabban uraljuk energiáinkat, ezáltal csökkentsük a stresszt, a fáradtságot és megszabaduljunk számos, gondot okozó problémáktól, melyek legyengítenek..
Hallgatni kell önmagunkra és testünkre, hogy az mit kommunikál felénk.
Mindennek és mindenkinek megvan a maga egyéni rezgése.
(embereknek, állatoknak, növényeknek, szikláknak, fáknak.)

Mindnyájan különbözőek vagyunk. A vitális test, vagy más néven energetikai test, mára már széles körben elismert tudományos berkekben is, a kvantum mező elméletével együtt.

Egyre inkább elfogadottá válik az a vélekedés, miszerint a gondolat is energia, amely a kvantum mezőben jelenik meg, valamint az az elgondolás, hogy igazából mi hozzuk létre saját valóságunkat.

Fontos megismerni a tudatalattit és kapcsolatot teremteni vele, de ez mindig tudatosan történjen.
Tudatalattink mindent tud rólunk, irányítja fizikai létünket, tudatunkat, felügyel minden fizikai funkciót.
Úgy is tekinthetjük, mint egy adattárt.
Alapvetően kétfajta tudatunk van: objektív és szubjektív. 
Objektív: csak a fizikai valóságra fókuszál. 
Szubjektív: fizikai és létünk összes egyéb aspektusára is fókuszál, ez a legbensőbb valónk, a lényegünk/szellemünk/lelkünk.
Fontos, hogy e két terület kiegyensúlyozottan, egymással harmóniában legyen.
Öntudatunk és tudatunk nem különülhet el egymástól.
Testtel megáldott lélek vagyunk, nem pedig lélekkel megáldott test.
Az energetikai gyógyítás területei, amelyek magukban foglalják a biofeedback-ot, a homeopátiát, gyógynövényeket, aromaterápiát, akupresszúrát, önhipnózist, meditációt, vizualizációt, a vitális testtel dolgozunk energetikai szinten.
Az INDIGO egyesíti mindezeket a területeket egy összefüggő energetikai rendszert alkotva. Elősegíti, hogy mi magunk képesek legyünk a saját testünket karbantartani, gyógyítani és fejleszteni ezt a képességet.. 
A gondolat energia, olyanok vagyunk, olyanná válunk, amire legtöbbet gondolunk. 
Válasszuk az egészséget, mert a választás csak rajtunk múlik.