SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"Egyensúlyban élni, ez a legtöbb, amit magunkkal és a Földdel tehetünk."
Deepak Chopra

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Elektroszmog elleni védekezés

A modern technológiák és az elektromos készülékek használata elképzelhetetlen elektromágneses mező nélkül. Minden ilyen elektromos készülék (pl. a hírközlési és kommunikációs berendezések, háztartási gépek, még az egyszerű kábelek is) elektromágneses hullámokat bocsát ki. Az elektroszmog láthatatlan, de veszélyes lehet az egészségre és a közérzetre. A folyamatos elektroszmog sugárzás fejfájást, idegességet, fáradtságot, növekvő stresszt okozhat és megzavarhatja az alvási ciklust.

Az elektromágneses sugárzás elleni védekezés szükséges olyan készülékek használata esetén, mint:

  • laptopok
  • baba megfigyelő készülékek
  • vezeték nélküli telefonok
  • személyhívók
  • házi telefonok
  • televíziók
  • mikrohullámú sütők
  • GPS-ek
  • és maga az autó.

Megoldást jelent a Communiquard védő fólia!
Az elektroszmog káros hatásai elleni védekezést segítő fólia hatásait számos biológiai mérési eszközzel tesztelték. A hőteszt világosan mutatja a védő fóliának a bőr hőmérsékletére gyakorolt hatását. A mérések szerint, ha a mobiltelefont minden védelem nélkül használják, a fej túlmelegedhet. Számos teszt megmutatta, hogy ha a mobiltelefont védelemmel használják, ez a túlmelegedés nem következik be.

Pontosan hogy működik a Communiguard fólia?
A Communiguard egy vital-energetizált, informatikailag kezelt fólia. Tudjuk, hogy az élő szervezetekre nem csak az aktív anyagok (pl. táplálékok, vitaminok, oligo-elemek) hatnak, hanem befolyásolja őket a tiszta energetikai információ. A communiguard a támogató közeg, ami a speciális információkat közvetíti (rezgő minta) a testnek és befolyásolja a technikai és elektromágneses hullámokat.

A tudományos háttér tekintetében hogyan képzeljük el a technikát/eljárást?
15 éve egy új orvosi kutatási terület és terápia formálódik: a kvantum energia és az információ orvoslás. Ennek keretében egyre több és több biofizikai lényt és biokémiai struktúrát (organizmust) vizsgáltak meg. Tudjuk, hogy a testünk a benne zajló anyagi folyamatokat elképzelhetetlenül kis intenzitású elektromágneses rezgés segítségével ellenőrzi.

Hogyan véd a Communiguard az elektroszmogtól?
Mit tesz az elektromágneses sugárzással?
Minden elektromágneses rezgés hosszirányú hullámokat generál, amit skaláris hullámnak is hívunk, amit biológiailag hatékony hullámnak írnak le. A természet arra használja a skaláris hullámokat, hogy információt vigyen át. Az ember rezonanciába lép a különböző környezetéből származó ingerekkel és felhasználja az információkat. A technikailag generált elektromágneses hullámok csak egy kaotikus, bizonytalan skaláris hullámot generálnak, aminek az információs struktúráját a test nem ismeri fel, ezért stresszel reagál a hatásra.

Az eszköz használata nem csökkenti az elektromágneses hullámok, keltette energiát. Ezért ajánlott csökkenteni a telefonhívások hosszát, illetve igyekezzünk a telefont nem a szív környékén (pl. ingzsebben), vagy a nemi szervek környékén (pl. nadrágzsebben) hordani. Ezen kívül ajánlott a használaton kívüli, de bekapcsolt elektromos készülékektől legalább 2 m távolságra tartózkodni (pl. mobiltelefon alvás közben).

A fólia eltávolítása után, a matricát ragasszuk kívülről a telefonra, vagy közvetlenül a telefon akkumulátorára. Laptopra és egyéb elektromos készülékekre kívülről ajánlatos.

Az eszköz használata teljesen biztonságos és hatása folyamatos
Ha a címke megkarcolódik, meghajlik, vagy más módon károsodik, nem ajánlott használni.
Ne vágjuk fel több részre a címkét, mert így csökken a teljesítménye.
Aki mikrohullámú sütőt használ, /bár ez nem ajánlatos/ mindenképpen védekezzen a káros sugárzás ellen. Mivel a fólia fémből van, ne tegyük a címkét a sütő belsejébe, kívülre kell ragasztani.
A használaton kívüli címkéket gyerekektől távol kell tartani !

Figyelem! Nem orvosi eszköz.
Nem alkalmas kezelésére, gyógyítására, betegség megelőzésére.

megrendelhető kedvezményesen:

20 9197992