SCIO a Világ legfejlettebb, nagy tudású komputerizált eszköze, mely a szervezetben lévő stressz felismerése, és csökkentése céljából lett kifejlesztve.

Örömmel várjuk jelentkezését, akár tapasztalt SCIO felhasználó, akár új érdeklődő, a Biorezonancia terén. Csatlakozzon hozzánk és vegyen részt az általunk rendezett SCIO Biofeedback tanfolyamokon, továbbképzéseken, fórumokon, kongresszusokon. Látogasson vissza rendszeresen és tájékozódjon az aktuális eseményekről.

Bölcsesség a mai napra:
"Tegyél meg minden tôled telhetôt, minden lehetséges helyzetben, akárhol is vagy."
Theodore Roosevelt

A SCIOhoz kapcsolódó cikkek és előadások:

Biorezonancia elve, a bio információ hatása az emberre

Biorezonancia, Quantum Biofeedback
A természetes életerő energetizálása…..

A biorezonancia elvének segítségével megtanulhatunk az információkkal dolgozni, felhasználhatjuk saját hasznunkra. A biorezonancia, egy nagyon összetett folyamat

Minden embernél sikerül elindítani a regenerációs folyamatot.
A felhasznált információ legalább részlegesen hasonlítson ahhoz, amelyet szeretnénk eltávolítani. Ha sorozatosan hatunk az élő anyagra, amely “problémás” állapotban van, -hiszen egy bizonyos negatív információ hordozója, akkor egy részben hasonló információval változást idézhetünk elő a negatív információ hullámhosszában. Ezzel aztán ugyanazon frekvencián kezd el rezonálni, mint az információ, amelyet a bio információs készítmények hordoznak magukban, s amellyel valójában hatást kívánunk elérni. Ez annyit jelent, hogy a megfelelő információ felhasználásával kiolthatjuk, vagy mérsékelhetjük a test negatív jeleit.
Ez elég ahhoz, hogy a fordított regenerációs folyamat beinduljon.
Ezt követően rendeződnek a meridiánok energetikai viszonyai, és végül visszatér a korábban elveszett erő.

Mit tud a Quantum Biofeedback?

A Quantum Biofeedback használata segít abban, hogy testünk saját jelzéseit felhasználva egészségünket fejlesszük. A SCIO egy csúcstechnológiájú Quantum Biofeedback készülék, ami megcélozza azokat a stresszfaktorokat, melyek a modern életmóddal és környezettel járnak együtt.

Hogy működik a SCIO Quantum Biofeedback?

A legkönnyebben úgy érthetjük meg a Quantum biofeedback működését, ha stresszfaktorokban gondolkodunk. Stresszfaktorok mindazok a tényezők, melyekkel együtt születtünk, vagy életünk során befolyásoltak minket, ill. a káros környezeti ártalmak hatására kerültek a testünkbe.

A SCIO Quantum Biofeedback során nem kell testünkbe tűvel, vagy bármilyen eszközzel behatolni. A  készülék kényelmes, gyors 3 perces energetikai tesztet végez, amelynek eredményei betöltődnek a speciális komputer programba. Ezek az információk jelzik a szervezetben aktuálisan uralkodó stresszek mennyiségét ill. a test energetikai állapotát. A tesztelés során begyűjtött adatok segítenek a szükségletek megértésében. Képes feltárni azokat a specifikus stresszfaktorokat, melyek mélyben megbújva a test öngyógyító képességét gátolják. Ezzel a módszerrel energetikailag korrigálhatjuk és csökkenthetjük ezeket a stresszeket.

Miért válasszuk a SCIO Quantum Biofeedbacket?
Mivel kényelmes, relaxáló helyzetben gyors információ összegyűjtésére képes, a képzett kezelők nagyon hatékonyan, de gyengéden tudják befolyásolni klienseik stresszét.

A SCIO Quantum Biofeedback Wellness rendszer, komoly szerepet játszik a jövőben az egészségmegőrzés terén, azáltal, hogy relaxációval csökkenti a stresszt és a fájdalmakat. A SCIO készülék a quantum fizika tudományára épülő Quantum Biofeedback módszerét alkalmazó teljesen megbízható rendszer.

Mi érezhető a SCIO Biofeedback alkalmazásakor?
A legtöbb ember nem érez semmi különöset, míg mások mély relaxációt élnek át, vagy csak egyszerűen jól érzik magukat, van olyan kliens, aki azonnal az ülés után energikusabbnak érzi magát.

Kinek előnyös?
Minden embernek a csecsemőkortól az idősebb generációig, de speciálisan állatoknál is alkalmazható.
A kliensekkel való SCIO Quantum Biofeedback kommunikáció, független a nyelvtől, a verbális, a vizuális vagy tudatos gondolkodási folyamatoktól.

Mit eredményezhet a SCIO Quantum Biofeedback alkalmazása?
A biofeedbacket tudományosan arra fejlesztették ki, hogy csökkentse a betegséghez, sérüléshez vagy érzelmi traumához kapcsoló stresszt és megemelkedett vérnyomást. A Quantum Biofeedback végső eredménye magasabb szintű jóllét, nagyobb mentális tisztaság, fájdalom csökkenés, és a fizikai teljesítmény növekedése lehet.

Hogy működik a SCIO?
Rezonál: A vizsgálat közben a SCIO többezer energetikai jelre rezonál, századmásodperc alatt egyenként, és jelzi a test reakcióit ezekre a jelekre. Ezt a gyors tesztfolyamatot hívják Xrroid folyamatnak.
Mér: A SCIO méri a jelenlegi feszültséget, csakúgy mint a bőr ellenállását. A bőr ellenállásán keresztül mérve egy egészségileg biztonságos, változatos micro-áramot alkalmaz a testnél. Volt, amper és ellenállás változások egy reaktivitás profilt hoznak létre, amely meghatározza a Xrroidot.
Összehasonlít: A SCIO összehasonlítja a test tri-vector rezonáló frekvenciáit, az adatbázisban tárolt több, mint 10 000 energetikai jellel.
Visszajelez: A SCIO egy kliens központú, Xrroid autofókuszált, galvanikus bőrreflex-szel (GSR) jelez vissza (feed back). Ez lehetővé teszi az elektromos potenciál és GSR mikro-áram EDS általi mérését. Könnyedén elérhető a stresszcsökkentés, relaxáció és fájdalom csökkentés.

Mi az a Quantum Biofeedback?
Olyan gyorsan fejlődő technológia, amely képes az emberi testet komputer sebességgel feltérképezni, melynek eredménye néhány percen belül látható, szemben a hagyományos módszerekkel.

Quantum Biofeedback, a SCIO készülék használatán keresztül, mellékhatás-, drogmentes, relaxációhoz, stressz és fájdalomcsökkentéshez vezető, mélyreható quantum biofeedback rendszer.

Mi a Quantum Biofeedback hátterében álló tudomány?
A SCIO rendszer megbízhatósága és hitelessége a Bio-energetika és a bio-válasz területén szerzett kutatásokon alapul. A tudomány igazolta: testünk tényleg elektronikus, így az elektronikus reaktivitás a testben mérhető az impedancia, amper, volt, kapacitás, induktancia és még 16 különböző parameter segítségével. Ez tesz egyedivé a SCIO-t. Az elemek három vektoros (tri-vector) rezonancia frekvenciáit (A volt, amper és ellenállás kapcsolatának matematikai kalkulációja) összehasonlítja a kliens háromvektoros (tri-vector) frekvenciáival. A Quantum tudomány a tradicionális vagy klasszikus biofeedbackkel egyesülve hozza létre a Quantum Biofeedbacket.

A Quantum Biofeedback előnyei:

  • Teljesen ártalmatlan.
  • Mér, összehasonlít és visszajelez 10 000 feletti energetikai jel alapján egy olyan rendszerben, amely vészjelzést ad a felhasználói hiba, személyes elfogultság, vagy géphiba esetén
  • Három-vektoros kapcsolatot létesít a mért test és a 10 000-es adatbázis között, a testi stressz 3 dimenziós perspektívájában
  • A SCIO fenntartja a test bemérését nano-mp.-s bio-válszokon keresztűl minden másodpercben. Órák és napok helyett percenkén hoz létre feedbacket.
  • Mozgatható, bárhol használható – a kliens otthonába vagy könnyedén felállítható kiállításokon is.
  • Egy teljes stressz és fájdalom kezelés egy kézben,
  • Hatalmas kutatási anyag és tanulási lehetőség tárolódik a SCIO könyvtárában.
  • Ötleteket és hivatkozási pontokat ajánl, hogy az optimális feedbacket érjük el a klienseinknél .

A SCIO biofeedbackre használható Wellness rendszer. Relaxációra, stressz és fájdalom csökkentésre kifejlesztett (Quantum Biofeedback) A SCIO nem diagnosztizál és nem gyógyít!
Diagnózis felállítására csak orvos hivatott.

Quantum Biofeedback szórólap